Skip to main content

Gled deg: – Våren er kommet for å bli

SOLGUL: Påskeliljene frisker opp utsikten mot rådhuset i Bærum.

I morgen, tirsdag, blir det strålende vær og søndag kommer vårværet tilbake for fullt. Finværet fortsetter inn i neste uke, ifølge meterologene.

I morgen, tirsdag, blir det sol og over ti grader. Onsdag og torsdag blir litt gråere, selv om også torsdag også kan få litt sol. Fredag og lørdag er det fare for noe nedbør, men søndag er solen tilbake, sier vakthavende meterolog John Smits.

 

VÅRTEGN: Lille Maja Bernhardine Sundet (5) fra Blakstad plukket en nydelig blåveisbukett i skogen ved Blaktstabukta i helgen.

– Våren er er kommet for å bli, selv om vi er inne i en liten overgangsperiode denne uken med litt varierende vær. Søndag kommer finværet og holder seg utover i neste uke, i hvert fall slik det ser ut nå, sier meterologen.

LES MER:

Nå må du pigge av

Nå regner resten av vinteren vekk

Pakker pappvin til påske: – Enkelte får problemer

Blåveisjente

En virkelig forsmak på våren fikk Asker- og Bærumsfolket i helgen som var. Lille Maja Bernhardine Sundet (5) fra Blakstad plukket blåveis i skogen ved Blaktstabukta fredag ettermiddag. Hvitveisen er også å se flere steder. I hagene blomstrer altfra krokus og snøklokker til primula og påskeliljer som så vidt titter frem.

Legg gjerne dine fineste vårbilder på Instagram med emneknagg #budstikka.

Les flere artikler