Skip to main content

Christine Koht er kreftsyk

BEHANDLES: Christine Koht er for tiden til intensiv behandling for kreft. FOTO: STAND UP NORGE

Komikeren Christine Koht fra Asker er kreftsyk og kansellerer alle show.

Det er Stand Up Norges forteller dette i en pressemelding;

«Vi beklager å måtte meddele at forestillingen «Christine Koht – Bør jeg være bekymret?» er avlyst på turné og på Latter. Rett etter nyttår kunne man i hennes faste spalte i A-magasinet (Aftenposten) lese at hun var blitt syk. Der skriver hun blant annet at hun er ved godt mot og velger å se det positive i situasjonen, blant annet «nå svarer alle på telefonen når hun ringer».

Det er derfor med tungt hjerte vi nå forteller at Christine Koht har fått kreft og at hun for tiden er til intensiv behandling.

Koht takker for støtte

Forestillingens tittel «Bør jeg være bekymret?» var dessverre ja i dette tilfellet, men vi håper og tror at Christine kommer sterkt tilbake, skriver Stand Up Norge, og videre:

Christine Koht takker for all støtte og alle gode tanker som blir sendt til henne og hennes nærmeste. Vi ber samtidig om fred og ro i forbindelse med dette, slik at Christine kan konsentrere seg om å bli bedre.

LES OGSÅ: Koht på hjemmebane

 

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.