Skip to main content

Bilførerne kjørt til legevakten etter møteulykke i Asker

KRAFTIG KOLLISJON: To biler var torsdag kveld involvert i en møteulykke i Langenga i Asker.

Sjåførene av hver sin bil kom tilsynelatende heldig fra den kraftige kollisjonen torsdag kveld. Bilene gikk det verre med.

I 22.40-tiden ble ulykken meldt, og noen minutter senere var både politi og ambulanse på stedet i Langenga – ikke langt fra Askerhallen.

– Det er snakk om en møteulykke mellom to biler i en sving. Airbagen er uløst i begge bilene, forteller operasjonsleder Christian Krohn Engeseth i Oslo politidistrikt.

– Det var én person i hver bil. Begge fremstår uskadet, men er blitt tatt med til legevakten for rutinesjekk, opplyser politiets skadestedsleder Marius Risvær.

Han forteller at begge de involvert personene er kvinner i 20-årene.

Bildeler og knust glass lå strødd

Langenga var en periode stengt i begge retninger like ved innkjøringen til Krillåsveien, mens politiet gjorde sine undersøkelser. Den kraftige kollisjonen sørget også for at det lå strødd bildeler og knust glass på de ti metrene mellom bilene.

I 23.30-tiden ble trafikken sluppet forbi stedet i ett felt, og klokken 00.20 var begge bilene fjernet og veien åpnet for fri ferdsel. Da hadde også brannvesenet strødd Absol på veien, for å hindre at andre trafikanter skulle skli på den glatte asfalten hvor olje og kjølevæske fra bilene hadde rent ut.

Begge bilene hadde store skader i fronten og bilberger ble rekvirert for å hente kjøretøyene.

– Vi jobber ut ifra at den ene bilen har kommet over i motgående kjørefelt. Dette er basert på forklaringer fra både bilførerne og vitner, sier Risvær.

– Det er gjort en vurdering av førerkortbeslag, men ut i fra forklaringer på stedet avventer vi dette til etterforskningen av ulykken er ferdig, sier operasjonsleder Christian Krohn Engeseth.

Politiet har ingen mistanke om at noen av førerne var ruspåvirket.

Les flere nyheter i hendelsesloggen

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.