Skip to main content

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Brakk beinet etter påkjørsel

En bilfører er anmeldt etter å ha truffet en person som sto ved siden av bilen sin mandag kveld.

Politiet forteller om en forholdsvis rolig natt til 2. juledag i Asker og Bærum, men noen feststemte har likevel påkalt politiets oppmerksomhet.

– Vi har hatt noen meldinger om høy musikk fra private adresser, og i Asker sentrum ble to personer bortvist i 24 timer på grunn av beruselse, forteller opersjonsleder i Oslo politidistrikt, Tor Jøkling.

Ellers opplyser han at natt til 2. juledag har gått forholdsvis rolig for seg.

Tirsdag morgen meldte politiet om at nedbøren i natt har gitt glatte veier.

– Men nå har vel dette blitt til mer regn og slaps, og vi har ikke fått melding om noen trafikkuhell på morgenen her, sier han.

SLIK VAR NATT TIL 1. JULEDAG: Bil havnet i hage i Heggedal

Påkjørt på Vøyenenga

Det mest dramatiske i våre to kommuner det siste halve døgnet, skjedde i går ved 21-tiden på Vøyenenga.

– Det var en person som sto ved siden av bilen sin og ble påkjørt av en annen bil. Det ble sendt ambulanse til stedet, og vedkommende som ble påkjørt ble tatt med til Bærum sykehus med mulig beinbrudd, sier Jøkling.

Føreren av bilen som kjørte på personen, en kvinne i 20-årene, ble anmeldt etter hendelsen.

– Hun hadde et utenlandsk førerkort som ikke var gyldig i Norge, og klarte ikke å fremskaffe et gyldig førerkort, så hun ble anmeldt for kjøring uten gyldig førerkort, i tillegg til at vi har opprettet en anmeldelse på selve hendelsen ettersom det er personskade, forteller operasjonslederen.

LES OGSÅ: Knuste rute på fritidshus og skrudde vannet på fullt 

Mystisk lys

Mandag kveld fikk også politiet flere telefoner fra folk som stusset over rare lys i Vardåsen.

– Det var flere som reagerte og mente dette var unormalt. En politipatrulje dro opp for å sjekke, men fant ut at dette kun var lys fra snøkanoner. Så det var lite dramatikk, sier Jøkling.

Les flere nyheter i hendelsesloggen.

Les flere artikler