Skip to main content

Superduoen

TILBAKE: Både Katrine Pedersen og Jan Aksel Opsahl Odden gleder seg til å reise til Tromsø. Og ekstra glade blir de hvis de får med seg tre poeng hjem. FOTO: KARL BRAANAAS
TILBAKE: Både Katrine Pedersen og Jan Aksel Opsahl Odden gleder seg til å reise til Tromsø. Og ekstra glade blir de hvis de får med seg tre poeng hjem. FOTO: KARL BRAANAAS

Både midtbanesjef Katrine Pedersen og trener Jan Aksel Opsahl Odden har en fortid i Fløya. Men i dag er det ingen nåde mot gamleklubben.

Asker-trener Jan Aksel Opsahl Odden hentet Katrine Pedersen fra Fulham til Fløya foran 2004-sesongen. Pedersen mener Odden har hatt mye å si for hennes utvikling som fotballspiller.

- Jeg hadde to og et halvt gode år i Fløya. Jeg lærte masse av Jan Aksel. Han har gitt meg mye individuell matching som har gjort at jeg har utviklet meg mye som spiller. Jeg er glad for at han er trener her i Asker nå, sier dansken.

Avgjørende for medaljer

Det var Jan Aksel Opsahl Odden som fikk Pedersen til norsk fotball. Han er ikke i tvil om viktigheten av å ha dansken på laget.

- Da vi hentet Katrine Pedersen til Fløya var det helt avgjørende for at vi tok medalje de to årene hun var der, sier tidligere Fløya-trener og nåværende Asker-trener Jan Aksel Opsahl Odden.

- Nå er hun kanskje bedre trent enn hun noen gang har vært. Hun er helt klart en av de aller beste midtbanespillerne i Norge og har mange gode ferdigheter, skryter Asker-treneren.

Forventer tøff kamp

Lørdag reiser Opsahl Odden, Pedersen og resten av Askers damelag til Tromsø for å møte nettopp Fløya.

- Det er alltid litt ekstra show å komme tilbake til Fløya. Jeg kjenner fortsatt mange der, sier Katrine Pedersen.

Hun forventer seg en tøff kamp mot mange av sine tidligere lagvenninner.

- Jeg så dem da vi var på La Manga, og de har mange gode spillere. Jeg tror det blir en hard kamp men vi bør klare å ta med oss tre poeng hjem.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.