Skip to main content

Odden ny Asker-trener

Jan Aksel Odden ble fredag ny Asker-trener. Samtidig signerte Melissa Wiik under på to nye år for Føyka-klubben.

Jan Aksel Odden trente Asker i 1997 og 1998. I fjor høst var han assistenttrener da Føyka-laget rykket opp i Toppserien.

– Jeg hadde det bra i Kjelsås, og planen var å fortsette som trener der. Men da tilbudet som hovedtrener i Asker kom, måtte jeg bare si ja, sier 38-åringen.

Starter mandag

Han gleder seg til å begynne i ny jobb mandag. Da samles også Asker-spillerne for første gang siden cupfinalen i begynnelsen av november.

– Jeg er veldig spent, og gleder meg til det. Jeg synes hele klubben og apparatet rundt virker veldig solid, fortsetter Odden.

Samtidig som Odden signerte kontrakten sin med Asker, signerte også Melissa Wiik en ny toårskontrakt.

Melissa blir

– Det er jeg veldig fornøyd med, sier Odden.

– Jeg trives så godt i Asker, og har fått en skikkelig klubbfølelse for laget. Det er noe av grunnen til at jeg ønsker å fortsette i Asker. Jeg tror det er her jeg vil utvikle meg best akkurat nå, supplerer Melissa Wiik, som var fornøyd med ny trener.

– Jeg hadde jo han som trener i fjor høst, og det var bra. Jeg tror han har veldig mye å lære oss. Samtidig er det fint at Eli Landsem fortsetter, fortsetter toppscoreren i Toppserien i år.

Eli Landsem blir sportssjef i Asker Fotball Kvinner.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.