Skip to main content

Ny Asker-spiller siktet i kampfiksingssaken

Daglig leder Arne Knoph (t.v.) i Asker Fotball.
Daglig leder Arne Knoph (t.v.) i Asker Fotball.

Oslo politidistrikt har tatt ut siktelse mot en spiller fra Asker Fotball i forbindelse med kampfiksingssaken.

I juli ble en Asker-spiller og tre Follo-spillere siktet for kampfiksing.

LES OGSÅ: Siktet på sidelinjen ut sesongen

Fredag formiddag ble nok en Asker-spiller pågrepet i saken. Spilleren er siktet for medvirkning til grov korrupsjon, grov utroskap mot egen klubb og medvirkning til grovt bedrageri overfor Norsk Tipping.

Spilleren var fredag ved 13.30-tiden akkurat ferdig med en samtale med Oslo-politiet. Han nektet å la seg avhøre og ble senere løslatt.

Kampfiksingen omhandler ifølge Oslo Politidistrikt de to kampene den 24. juni hvor Asker Fotballklubb og Follo Fotballklubb var involvert og hvor begge klubber tapte kampene. Asker møtte Frigg, mens Follo spilte mot Østsiden.

LES OGSÅ: Tiltale tatt ut i Gunnarsson-saken

– Trist

Jeg setter det på listen over triste ting som har skjedd i denne saken. Jeg håper det ikke stemmer og ønsker bare at denne saken løses på en eller annen måte, sier daglig leder i Asker Fotball, Arne Knoph.

Asker spiller hjemme mot Østsiden lørdag. Norges Fotballforbund har tidligere oppfordret de berørte klubbene i kampfiksingssaken om ikke å bruke de siktede spillerne.

Vedkommende som ble siktet fredag, spiller ikke mot Østsiden. Det bekrefter Arne Knoph.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.