Skip to main content

Kamp utsatt grunnet koronasmitte

Didrik Sereba og Asker har fått enda en kamp utsatt. Det betyr en særdeles hektisk oktober måned.

Didrik Sereba og Asker har fått enda en kamp utsatt. Det betyr en særdeles hektisk oktober måned. 

Foto: KARL BRAANAAS

For fjerde gang denne sesongen blir det kamppause for Askers fotballherrer, denne gang fordi en spiller på Kvik Halden har fått påvist koronasmitte.

Kampen som skulle vært spilt på Føyka klokken 18.00 søndag kveld. På sin egen Twitter-kontor melder Asker fotball at det ikke blir noe av kampen fordi en spiller i Halden-laget er koronasmittet.

Det er fjerde gangen i år Asker-herrene har måttet utsette en kamp i 2. divisjon. I midten av august ble kampene mot Tromsdalen og Kongsvinger utsatt, etter at en av klubbens spillere ble koronasmittet og store deler av laget måtte i karantene. 

I tillegg ble kampen mot Fløya utsatt etter koronasmitte hos motstanderen.

Asker har dermed kun spilt 13 kamper denne sesongen i 2. divisjon og ligger på 5. plass på tabellen. De fleste andre lagene i ligaen har spilt 16 eller 17 kamper, som betyr at Asker har flere kamper til gode hvor de kan klatre høyere på tabellen. 

– Det blir ikke gunstig for oss at vi får enda en kamp i oktober, sier Rolf Magne Walstad, sportslig og daglig leder i Asker. 

Han påpeker at de nå ser ut til å få tre midtukekamper i oktober. 

– Jeg skjønner at Fotballforbundet ikke er hissige på å flytte kamper ut i november. Dermed blir det travelt og intensivt for spillerne som har jobb og går på skole, sier Walstad.

Han understreker at Asker fortsatt er offensive, men at kampprogrammet de nå får krever enda mer av klubben og laget.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.