Høydramatisk da Bærum vant serieavslutningen

SIKKER: Bærum-trener Luke Torjussen kunne slippe jubelen løs etter forrige helgs seier over Asker. Med tre poeng var det ikke lenger noen tvil om at de fortsetter i 2. divisjon neste sesong.

SIKKER: Bærum-trener Luke Torjussen kunne slippe jubelen løs etter forrige helgs seier over Asker. Med tre poeng var det ikke lenger noen tvil om at de fortsetter i 2. divisjon neste sesong. Foto:

To røde kort og scoring på overtid da Bærum vant 4-3 mot Fløy. Asker vant hele 4-0 mot Kvik Halden på bortebane.  

DEL

Emanuel Kot Tafesse ga Bærum en drømmeåpning da han satte et straffespark i mål etter tre minutters spill. Torjus Kydland og Andreas Byklum snudde kampen og Fløy ledet 2-1 til pause. Da Julian Brons øket til 3-1 i åpningen av 2. omgang så det vanskelig ut for Bærum, men hjemmelaget leverte en strålende sluttspurt. Daniel Berg reduserte i det 72. spilleminutt, fire minutter senere scoret Morten Giæver på straffespark til 3-3. I kampens siste minutt scoret Erblin Llullaku vinnermålet til 4.3.  

Storseier for Asker

Andreas Hellum sendte Asker i føringen mot slutten av 1. omgang. Sindre Mauritz-Hansen øket til 2-0 rett før pause.

Asker holdt ledelsen på bortebane gjennom 2. omgang. Tre minutter før slutt la Tobias Fromreide på til 3-0 og på overtid fastsatte Mauritz-Hansen sluttresultatet til 4-0.  

Artikkeltags