Asker-treneren innrømmer: – Savner en Sindre

BETENKT: – Målene kommer ikke enkelt for oss, sier Askers trener Kevin Nicol.

BETENKT: – Målene kommer ikke enkelt for oss, sier Askers trener Kevin Nicol.

Asker-trener Kevin Nicol innrømmer at han savner en spiss som Sindre Mauritz Hansen. Derfor ble det poengdeling i lokalderbyet på Føyka.

DEL

ASKER - BÆRUM 2-2

Før denne sesongen dro Sindre Mauritz-Hansen fra Asker til Stabæk. Asker har vært velsignet med å ha målmaskiner som Armin Sistek, Bajram Ajeti og Jan Tømmernes i moderne tid.

Mot Bærum produserte hjemmelaget massevis av målsjanser, spesielt i 2. omgang–men klarte ikke å komme foran. Det klarte derimot Bærum, og det to ganger. Asker slo tilbake begge gangene.

LES OGSÅ: Drama i lokaloppgjøret mellom Asker og Bærum

Stresset foran mål

På fem seriekamper har Asker scoret tre mål.

– Jeg er skuffet at vi ikke tok tre poeng, men lettet over at vi tok ett, sier Asker-trener Kevin Nicol.

– Vi skapte masse sjanser. Du kan se på spillerne at de er litt stresset foran mål. Målene kommer ikke enkelt for oss nå. Guttene skal ha ros for at de ga alt. Jeg synes vi var det klart beste laget. Men Bærum er alltid farlige på kontringer, sier Asker-bossen, og innrømmer at han savner en spiller som Sindre Mauritz-Hansen.

– Jeg må være ærlig, selvsagt gjør jeg det. Men det er jo en grunn til at han er i eliteserien. Vi prøver å utvikle spillere. Jeg må bare jobbe så godt jeg med å utvikle Marcus Mehnert og Riki Alba, sier Nicol.

LES OGSÅ: Asker og Bærums trenere ønsker seg mer britisk fotball-lidenskap før lokalderby

Bildeserie

Se bildene fra dramaet mellom Asker-Bærum

LOKALOPPGJØR MELLOM ASKER-BÆRUM

Ingen unnskyldninger

Asker-sjefen sier han tror alle som var på Føyka så at Asker trolig hadde vunnet kampen om de hadde fått uttelling på sjansene sine, scoret først og kommet foran.

– Det er for enkelt for en trener å si at han trenger spisser. Jeg skal ikke gjøre det, og ikke komme med unnskyldninger. Vi har de guttene vi har. Jeg gir alt for dem, sier Nicol.

Bærums midtstopper Lars Ivar Slemdal sendte Bærum foran i kampens sluttminutter og trodde han hadde avgjort derbyet. Men Hallvard Håskjold ville det annerledes og utlignet til 2–2.

Før kampen uttalte Asker og Bærums trenere at de gjerne skulle hatt mer fotball-lidenskap til lokaloppgjøret. På banen sørget Slemdal for litt ekstra trøkk da han og Marcus Mehnert hadde et lite oppgjør i 1. omgang.

– Det er kanskje litt for snilt til å være lokaloppgjør. Dette er de viktigste kampene for oss, men vi er jo en gjeng snille gutter.

LES OGSÅ: Hevder at denne Asker-gutten kan bli solgt for 141 millioner kroner

Artikkeltags