Skip to main content

Asker-tap i Florø: – Ikke bra nok i dag

TAPTE: Asker tapte for Florø lørdag. Her fra en kamp tidligere denne sesongen, mot Kjelsås.

Et baklengsmål på frispark sørget for at Asker reiser hjem fra Florø med null poeng i bagasjen.

FLORØ - ASKER 1-0

Florø-spiller Lorent Callakus flotte frispark etter 28 minutter ble nemlig kampens eneste scoring lørdag. Asker jaget utligning, men slet med å skape de store mulighetene - noe som frustrerer trener Kevin Nicol.

– I dag spilte vi langt under pari, spesielt offensivt, mener Nicol.

– Det bor så mye i laget, men i dag var vi ikke bra nok. Det er ikke akseptabelt, vi ønsker å være et offensivt lag, men i dag skapte vi stort sett ingenting når vi kom fremover. Det må vi jobbe med, fortsetter han.

LES OGSÅ: Asker videre i cupen

– Varierer

For en uke siden vant Asker 2-0 over Odd 2, og 1. mai ble Vestfossen beseiret 3-0 på bortebane. Nicol sier at unge spillere, som Asker har mye av, vil variere i spillet.

– Det er alltid vanskelig for unge spillere å levere jevnt godt. De kan se ut som en million, som jeg synes de gjorde mot Odd 2, og aldri helt nå nivået de har, som i dag, sier Nicol.

– Hele laget kan bli bedre offensivt, det handler ikke bare om spissene. Samtidig er vi ikke de sterkeste når det kommer til størrelse. Vi må jobbe hardt for sjansene våre, vi kan ikke bare belage oss på å slå ballen frem til en stor spiss, som skal skape noe. Vi må jobbe med samhandlingen.

Askers største sjanse kom da Lars Fuhre fant Julius Skaug, som kom alene med keeper, men chippet ballen over. Florø hadde for øvrig den største sjansen i kampen foruten scoringen, med en dobbeltsjanse i det 39. minutt. Men, det var ikke ekstremt sjanserikt i Norges vestligste by lørdag.

– Defensivt ser det egentlig ganske solid ut, vi hadde tre kamper uten å slippe inn før denne. Men vi må som sagt jobbe med visse ting. I dag, etter en lang busstur på 7,5 timer tror jeg vi er litt skuffet over at vi ikke fikk mer ut av kampen, sier Nicol.

LES OGSÅ: Even Bydal (21) vender tilbake til Asker

Fortsatt tro

Askers neste kamp er hjemme mot Grorud om en uke.

– Har du tro på at laget vil løfte seg til da?

– Absolutt, vi har fortsatt tro på laget vårt. Jeg synes det er positivt at vi er skuffet i dag. Det er fint at guttene forventer mer av seg selv. Det er mange skuffede her, så jeg forventer at vi løfter oss igjen til neste kamp, sier Kevin Nicol.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.