Skip to main content

Asker forlenger med flere spillere

Roman Fazi har skrevet under på en ny kontrakt med Asker Fotball. 

FOTO: KNUT BJERKE

Asker Fotball og den nye treneren Vegard Skogheim begynner å få på plass spillertroppen med tanke på neste sesong. 

Denne uken ble det klart at den lokale spilleren Roman Fazi skrev under på en avtale som binder han til kunstgresset på Føyka ut 2020-sesongen – i første omgang.

– Jeg ser frem til neste sesong her i Asker. Avslutningen på inneværende sesong viste hva som bor i dette laget, og hva vi er i stand til når vi er på vårt beste, og jeg har troen på at vi også neste år vil finne seiersoppskriften. Spillergruppen er spennende og jeg er glad for å være en del av dette prosjektet videre, sier Fazi til Askerfotball.no.

Det er sportslig leder i klubben, Rolf Magne Walstad som er mannen som har fått 20-åringen til så skrive under på en ny avtale.

– Roman er en av våre lokale spillere, som hadde sitt ordentlige gjennombrudd i år, og erobret en fast plass på laget, frem til han ble skadet. Siste del av sesongen røk for Romans del, men vi er veldig glade for å ha han med også neste sesong, sier Walstad.

Flere signeringer

Tidligere denne uken ble det også klart at Sivert Strangstad og Petter Svensson har forlenget avtalene sine med de svarte og hvite fra Asker. Begge har skrevet under på avtaler som binder dem til klubben ut 2020-sesongen.

– Petter er en ekte Asker-gutt og kontinuitetsbærer, som kjenner både Føyka og klubben veldig godt. Han har også vist at han er verdig en plass i dette laget, med flere gode kamper denne høsten, sier Walstad om Svensson.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.