Elin Kobro ny leder i Asker Arbeiderparti

Leder: Elin Kobro (52) fra Vakås er ny leder i Asker Arbeiderparti.

Leder: Elin Kobro (52) fra Vakås er ny leder i Asker Arbeiderparti.

Årsmøtet i Asker Arbeiderparti har valgt Elin Kobro (52) fra Vakås som ny lokallagsleder. Hun overtar etter Ole Willy Sandbekk.

DEL

– Nå gleder jeg meg til å jobbe med valgkampen og alle de viktige sakene vi står foran i Asker, sier den nyvalgte lederen. Kobro er på ingen måte noen fersking i lokalpolitikken. Hun satt i formannskapet og kommunestyret tidlig på 2000-tallet, mens hun var hjemmeværende med tre små barn. Men da hun fikk jobben som politisk rådgiver for Arbeiderpartiet på Stortinget i 2005, ble det litt vel hektisk.

– Nå er guttene mine blitt store, og jeg har mer tid til å engasjere meg politisk på fritiden, sier hun. Hun sto også på partiets liste til kommunevalget i 2015, men såpass langt nede at hun ikke fikk plass.

– Hva er dine hjertesaker lokalt?

– Jeg er spesielt engasjert i arbeidslivet, og synes det er synd at så mange står utenfor. Vi har et godt program i Asker, og som største opposisjonsparti skal vi være synlige. Jeg vil delta på kommunestyrets gruppemøter og engasjere meg i sakene der, svarer Kobro. Med seg i det nye styret har hun Anne Cathrine Berger, Christian Haaseth, Rutt Siri Kregnes, Ivar H. Kristensen, Anthony Kallevig, og Ellen Cathinka Nannestad. Lokalpartiets gruppeleder i kommunestyret er Marianne Riis Rasmussen.

Artikkeltags