Skip to main content

Asker-tap tross ledelse halvveis

KNEPENT TAP: Tommy Gundersen og hans Asker-lag tapte onsdagens kamp mot Centrum - selv om det lenge så bra ut.

Asker Aliens ledet med elleve etter to perioder, men måtte til slutt se seg slått mot Centrum Tigers onsdag.

ASKER ALIENS - CENTRUM TIGERS 74-80

Men det begynte altså så bra for Asker Aliens onsdag kveld. Etter en god førsteperiode ledet Asker-laget 15-9, til tross for at stillingen var 2-5 etter halvannet minutt.

Og ledelsen økte i andre periode - fem minutter ut i denne var Asker 14 poeng foran. Centrum knappet noe innpå, men da Ulrik Stranger-Johannessen satte en trepoenger seks sekunder før halvspilt kamp, var ledelsen på elleve poeng - 38-27 til Asker.

LES OGSÅ: Knepent tap for Asker Aliens

Kampen snudde

Men så begynte det å rakne for Aliens - selv om de holdt ledelsen på ti poengs avstand de første to minuttene av tredje periode. Centrums trepoengskyttere, blant andre tidligere Asker-spiller Anders Stien, kom etter hvert mer med og seks minutter ut i perioden var Centrum forbi - da det sto 48-50.

Før siste periode var stillingen 52-58, og selv om Asker kjempet seg inn til 63-63 halvveis i siste periode, og kun var to poeng bak et snaut minutt før slutt, stakk Centrum til slutt tilstrekkelig fra.

Lagene scoret 22 poeng hver i siste periode, og gjestene vant 80-74.

– Vi spilte bra forsvar i første halvdel, og hadde som mål å få stops og ikke slippe til 3-poengsskytterne deres. Så raknet det helt og både Anders (Stien) og Øivind (Lundestad) kom i gang med 3-erne, sa Aliens-kaptein Ludvig Bergh til BLNOs hjemmesider etter kampen.

Scotty Henrdicks ble Askers toppscorer med 22 poeng.

Klart for lokaloppgjør

Neste kamp for Asker Aliens er lokaloppgjøret mot Bærum Basket. Den kampen går i Nadderudhallen førstkommende søndag.

Kampfakta

Asker Aliens 74

Centrum Tigers 80

BLNO herrer

Perioderesultater: 15-9, 23-18, 14-31, 22-22

Asker Aliens: Mikkel Aarnes 7, Jerrod Scott Hendricks 22, Tomascz Lachowicz, Ludvig Bergh 8, Alvis Eglitis 4, Stian Klokkeråsen 2, Jørgen Onarheim 4, Vegard Davidsen Seyffarth, Per Ingar Bertelsen 6, Ulrik Stranger-Johannessen 15, Audrius Cesonis 4, Paulius Grebliunas 2

Toppscorer Centrum Tigers: Øivind Lundestad, 22 poeng

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.