Skip to main content

Asker-kvinnene vant, herrene på stortap

Julie Andrine Bergseth scoret 16 poeng for Asker lørdag.

Julie Andrine Bergseth scoret 16 poeng for Asker lørdag.

Foto: Joakim S. Enger

Det var kontraster i Leikvollhallen lørdag.

ASKER ALIENS – BERGEN 67–42

ASKER ALIENS – GIMLE 53–94

For mens kvinnene vant mot Bergen Elite, gikk herrene på stortap mot gjestenes bysbarn Gimle noen timer senere.

Julie Andrine Bergseth åpnet scoringsballet for Asker lørdag, med en trepoenger. På det meste ledet Asker med ni poeng i første periode – på stillingen 13–4 drøyt halvveis inn i perioden – men Bergen spiste seg innpå, og reduserte til 13–12 et drøyt minutt før første pause. Asker holdt imidlertid unna, og ledet 14–12 etter de første ti minuttene.

I andre periode økte Asker etter hvert på ny, og da Siri Granheim sørget for 25–16 drøyt halvveis ut i denne, var Asker igjen ni poeng foran. Denne gang slapp de ikke Bergen innpå. Halvveis sto det 31-21, mens stillingen var 46–33 etter tredje periode. Til slutt vant altså Asker med 25 poeng.

Bergseth ble Askers toppscorer med 16 poeng, mens Kristine Valberg Nyegaarden satte 14, og nyervervelsen Tayler Bennett scoret 13.

Herrene tapte

For herrene gikk det ikke like bra. Før ti minutter var spilt ledet gjestene Gimle 10–0. Roy Nwachukwu scoret så Askers første poeng, men den første perioden endte hele 9–33.

De neste perioderesultatene ble jevnere, med 20-27, 10–12 og 14–22. Men Asker tapte altså til slutt stort – med 53–94.

 Petar Kutlesic ble Askers toppscorer med 15 poeng. Stian Emil Berg scoret 14, mens Nwachukwu endte med 13 poeng. 

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.