Skip to main content

Even vant NM i javakoding

Even Frøyen Bruvik vant NM i javakoding
FOTO: PRIVAT

Even Bruvik Frøyen (33) fra Bærum ble før helgen utpekt til Norges beste java-programmerer.

33-åringen kjempet mot 185 deltagere og 15 finalister i Rosing Coding Challenge, som er en landsomfattende konkurranse hvor programmerere kan måle sine ferdigheter mot andre. Etter å ha endt opp med samme score som to andre finalister, ble det hele avgjort med en faglig quiz. Der var Frøyen sterkest. 

– En overraskelse, absolutt, men en velkommen en. Det er stort å vinne i en slik konkurranse, med så mange flinke motstandere, sier Frøyen i en pressemelding.

Feiret med familien

Frøyen jobber til daglig som utvikler i Sopra Steria, som er et konsulentselskap innen digitalisering. Nå håper han konkurransen blir en tradisjon.

– Jeg håper konkurransen gjentar seg til neste år, med erfaringer fra gjennomføringen i år, og enda flere deltagere. Slik kan vi få løftet frem de gode java-programmererne vi har i Norge, sier Bruvik Frøyen, som feiret seieren med familien.

– Det er vanskelig å feire ordentlig i disse dager, men når situasjonen normaliserer seg, skal jeg ta en kveld for å feire ute med venner. Det er morsomt å ha noe å se frem til, avslutter han.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.