Skip to main content

Dagfinn kan bli kåret til beste mann på likestilling

Dagfinn Ringås i teknologiselskapet Sysco er nominert til likestillingspris. Bildet er fra en reportasje om hjemmekontor ved en tidligere anledning.

Dagfinn Ringås i teknologiselskapet Sysco er nominert til likestillingspris. Bildet er fra en reportasje om hjemmekontor ved en tidligere anledning. 

FOTO: TRINE JØDAL

Sysco-toppsjef Dagfinn Ringås fra Nesøya er en av tre nominerte til å bli den mannen som er best på likestilling i Norge, ifølge ODA Nettverk. 

– Jeg er ydmyk og veldig glad for å bli nominert, sier Ringås i en pressemelding. 

ODA Award Man heter prisen den 46-årige konsernsjefen fra Nesøya nå er en av tre finalekandidater til å kunne vinne. Ifølge ODA Nettverk deles prisen ut for å belønne konkret og resultatgivende arbeid for å øke kjønnsbalansen og mangfoldet i teknologibransjen. 

Ringås kom inn som konsernsjef i it- og teknologiselskapet Sysco i 2019.

Kvinner og mangfold 

ODA Nettverk nevner flere faktorer som begrunnelse for å nominere Ringås. 

Etter at Nesøya-mannen ble sjef i 2019, har Sysco doblet antall nyansatte kvinner i 2019 mot 2018. To nye kvinner er tatt inn i konsernledelsen. I tillegg har Sysco ansatte fra over 20 forskjellige nasjonaliteter. 

– I Sysco mener vi at ulike hoder tenker bedre sammen enn like, og at bedrifter som har et rikt mangfold av medarbeidere lykkes bedre enn de som ikke har det, mener Sysco-sjefen fra Nesøya. 

Om Ringås går av med seieren, blir avslørt på et stort seminar den 28. mai. 

De andre to nominerte mennene er Jonas Slørdahl Skjærpe, it-direktør i Nav, og Morten Løvstad, administrerende direktør i selskapet Sogeti.

Her kan du lese flere Budstikka-nyheter om lokalt arbeidsliv

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.