Skip to main content

«Bæring» blir ny sjef i Google Norge: – Det blir en bratt læringskurve

Tine Jensen, bosatt på Stabekk i Bærum, tar over som ny sjef for Google Norge i januar 2021.

Foto: Privat

Tine Austvoll Jensen forlater sjefsrollen i Discovery og blir ny sjef for Google Norge.

– Dette er en spennende oppgave. Det blir utfordrende, men først og fremst ser jeg på utfordringene som muligheter, sier den nyansatte Google-sjefen til Budstikka. 

Tine Austvoll Jensen er fra Bodø, men har vært bosatt på Stabekk i Bærum de siste 12 årene. Hun overtar ledervervet 4. januar 2021. 

Nyheten ble presentert i en pressemelding som ble sluppet torsdag, én uke etter Jensen sa hun forlot jobben i Discovery Norge. 

– Den muligheten jeg har fått er en av veldig få som kunne få meg vekk fra Discovery, sa Jensen i en pressemelding da det ble klart at hun forlot toppjobben i TV-gruppen. 

Hun overtar etter Jan Grønbech, som har vært sjef for Google Norge i 14 år. 

– Det blir utrolig gøy å overta etter Jan, som har utviklet selskapet på en formidabel måte. Jeg er både spent og ydmyk, sier Jensen. 

Bred ledererfaring

Fram mot tiltredelsen i januar, skal Jensen gjøre seg ferdig i Discovery, gå på ski – om været tillater det, samt frekventere Baker Hansen på Stabekk. 

– Og så skal jeg forberede meg på å gå inn i Google. Komme litt på innsiden og bruke god tid på å bli kjent med mine nye kolleger og deres måte å jobbe på. De er et velfungerende og fantastisk team jeg ser veldig fram til å samarbeide med. 

I tillegg til ledererfaring fra Discovery Norge, har Jensen lederbakgrunn fra Schibsted Media Group og flere andre mediebedrifter, både nasjonalt og internasjonalt. 

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.