(Nettavisen) På tampen av 2021 solgte Andreas Haukeland (29), for mange best kjent under artistnavnet «Tix», luksusvillaen sin på Nærsnes i Asker med en fortjeneste på hele 8,5 millioner.

«Sjeiken»-sangeren kjøpte villaen i Asker 2017, og overfor Se og Hør erkjente han at det var tungt å selge boligen.

– Det var ikke en enkel avgjørelse, for hjemmet mitt har jo vært fristedet mitt, men timingen passet bra nå. Jeg kommer til å reise en del fremover og det var på tide å flytte litt på seg, fortalte han til ukebladet i januar om hvorfor han solgte.

Siden den gang har Haukeland vært folkeregistrert på en leilighet i Bærum, men overfor Nettavisen kan han nå røpe at han har store planer for hvor han skal bo i fremtiden. Han har nemlig den siste tiden gått løs på et stort byggeprosjekt.

Har bestilt badesklie fra Kina

Nettavisen møter artisten i forbindelse med premieren på sesong av «Ikke lov å le på hytta» på VGTV, og selv om han innrømmer at han har store ting i sving om dagen vil han ikke avsløre så mye. Men et hus – eller «mansion», blir det.

– Jeg kan ikke si så mye om det, men dere får se snart. Men «Tix» bygger hus, og det blir «Tix»-ete. Det går fremover. Det begynte som et hus, men blir snart en «mansion». Jeg har noen byggeprosjekter på gang, deler han hemmelighetsfullt.

Noen få detaljer kan han imidlertid dele med Nettavisen.

– Det skal være et ganske koselig hjem for meg. Og det tar litt tid, for det er klart det tar lang tid å bestille en spesialbygget badesklie fra Kina, sier artisten, og fortsetter:

– Det er jo ikke sikkert jeg får det til, men hvis jeg får en sklie fra taket og ned i bassenget så er jo det veldig gøy.

Skal være et fristed

Videre sier Haukeland at han ønsker seg mer privatliv i sitt nye hjem enn han har hatt tidligere, og bekrefter ryktene om at deler av det nye hjemmet hans vil være helt uten vinduer.

– Det er mye folk som vil hilse på meg og som venter på meg, og det er ofte hyggelig, men ikke akkurat der jeg bor. For da hender det at folk ser noe de ikke vil se, sier han og legger til:

– Jeg liker ikke at folk ser på meg når jeg er naken. Det dukker opp folk daglig på alle steder jeg har bodd til nå, så akkurat det stedet her skal være mitt fristed der folk ikke er.

Avslutningsvis beklager «Tix» at han ikke deler flere detaljer.

– Jeg er så hemmelighetsfull om dagen, det er ikke meningen, altså. Det er bare noen ting jeg ikke kan snakke om, ikke sant, sier «Tix» og deler et ønske for det nye huset:

– Hva jeg drømmer om å ha i drømmehuset mitt? En jente.