Skip to main content
Minneord må inneholde fullt navn på avdøde, samt fødsels- og dødsdato. Legg gjerne ved et bilde.
Send inn minneord

Jan-Erik Ramsøy til minne

Jan-Erik Ramsøy.
Jan-Erik Ramsøy.
Foto: Privat

Jan-Erik Ramsøy (født 3. mai 1938), alias «Bobbo», forlot oss 21.oktober. Dette skjedde plutselig på Ahus, etter en tids redusert helse. Overraskelsen kom brått på alle oss bæringer i hans nærmeste bekjentskapskrets. 

Stabekk-gutten flyttet fra bygda til Ski i nordre Follo etter mer enn 30 års botid i Doresiusgården ved gamle Stabekk Kino, og medlem i Stabekk Tennisklubb fra 1952 til flyttingen. Jakten på kjærligheten var årsaken til det. 

Vi var «blodsbrødre, tennis- og golfkompiser» i mange tiår. Senest primo september for to og en halv måned siden golfet vi sammen i en koselig langweekend på Hvaler G. K. med el-buggy selvfølgelig. Fra glede til tragedie i løpet av kort tid. 

Han var født 03.mai 1938 og levde et meningsfult og innholdsrikt liv i 83 1/2 år. Yrkesmessig i firmaet Valvoline og senere i drivstoff-kjeden FINA på Stabekk + Drengsrud i Asker. Vårt ca. 70 år lange vennskap var krydret med tennis, minigolf og lang-golf innen og utenriks i mange år. Sermonien i nye Ski kirke var en fin og verdig avslutning på hans mange hobbyer inkl. som æresmedlem i Smerta/SKI golfklubb, og som eks. formann i Stabekk T.K. i flere år. 

Jeg lyser fred over alle de gode minnene vi hadde sammen i årevis. 

Karl Morten Wefring

Minneord må inneholde fullt navn på avdøde, samt fødsels- og dødsdato. Legg gjerne ved et bilde.
Send inn minneord
Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.