Skip to main content

57. Steinar Bustad

Steinar Bustad har nøkkelroller i næringslivet og Asker-idretten.

Steinar Bustad er daglig leder i Asker Næringsforening og styreleder i Asker Fotball.

Steinar Bustad er daglig leder i Asker Næringsforening og styreleder i Asker Fotball.

Foto: HAKON HOLTAN

Fakta

  • Steinar Bustad (60)
  • Daglig leder i Asker Næringsforening og styreleder i Asker Fotball
  • Bakgrunn fra en rekke kommersielle direktørstillinger innen legemiddel- og helsebransjen
  • Tidligere styreleder i Asker Skiklubb
  • Inntekt: 1.497.915. Skatt: 618.383. Formue: 75.006.
  • Bosted: Brendsrud
  • Plassering sist: 77

Styrer næringsliv og fotball

Steinar Bustad var på maktlisten også i 2015, den gang i egenskap av styreledervervet i Asker Skiklubb. Nå er det to andre roller som gjør at han rykker 20 plasser oppover på listen.

Bustad ble i fjor høst ansatt som daglig leder i Asker Næringsforening, en interesseorganisasjon for små og store bedrifter i hele den nye kommunen. Som leder har Bustad vært tydelig på næringslivets behov under pandemien, og næringsforeningen arbeider også nå med å gi sine innspill til kommunens nye næringsplan.

Som leder i Asker Fotball kan Bustad sitte med nøkkelen til den videre utviklingen av Føyka-området. Asker Fotball har en intensjonsavtale med kommunen om å flytte til Drengsrud. Realiseres den, kan det åpne for boliger i Askerparken.

Egen vurdering

– Næringsforeningen er utrolig viktig for kommunen og har fått en viktig rolle med å gi våre innspill gjennom høringsuttalelser. Det å samle næringslivet og redusere barrierer gjennom kontakt med politikere og andre betyr mye. I fotballen vil jeg understreke at vi ikke bare arbeider med elitelag og Føyka-spørsmålet, men har et stort samfunnsengasjement gjennom gatelaget, Asker Hæppe og Asker United.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.