Stor Stabæk-skuffelse etter nytt tap

Stabæk innrømmer at Strømsgodset vant fortjent. Likevel var de svært skuffet over at de ikke klarte å ta poeng.

TAPTE FOR SERIELEDERNE: Stabæk-trener Petter Belsvik mener Stabæk møtte eliteseriens beste lag søndag. Det endte med 1-2-tap for Strømsgodset. FOTO: TORE GURIBY

Kjøp bilde

For til tross for at det var Strømsgodset som hadde presset og de fleste farlighetene på Nadderud, kunne Stabæk klarte å kapre et poeng.

Facebook-knapp kommer her

- Jeg synes vi var veldig godt forberedt og dette er så skuffende fordi vi holdt nullen så lenge, oppsummerer Stabæks midtstopper Sean Cunningham.

LES OGSÅ: Referat fra Stabæk-Strømsgodset.

SE VIDEO: - Vi møtte det beste laget i eliteserien.

Serielederne gikk rett i strupen på Stabæk og trykket hjemmelaget bakover fra starten av 1. omgang. Godset skapte det som var av sjanser i omgangen.

Seks minutter ut i 2. omgang satte bortelagets Muhamed Keita ballen i nettet men scoringen ble annullert for offside. Kort tid etter tok Strømsgodset ledelsen.

Stabæk brettet opp ermene og virket farlige i noen minutter og Bjarte Haugsdal hadde en gedigen mulighet til å utligne til 1-1.

Drammens-laget overtok imidlertid igjen initiativet. Scoringen til Kovacs så ut til å punktere kampen.

Fem minutter før slutt ble det imidlertid igjen spennende da Bjarte Haugsdal scoret sitt første eliteseriemål for Stabæk til 1-2. Nærmere kom imidlertid ikke Stabæk. 

LES OGSÅ: Belsvik vil gå Godsets vei.

- Vi begynte å få trøtte bein i 2. omgang. Men jeg synes det var veldig sterkt av oss å komme tilbake da de havnet under, kommenterer Cunningham som mener Stabæk igjen viste at de har fremgang.

- Vi har tatt seks poeng på de fire siste kampene. Vi tapte 0-5 for Molde i en kamp som var ganske lik som denne. Laget gjør fremskritt, konkluderer Cunningham.

 

Kommentarer på Budstikka.no

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på Budstikka.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

På forsiden nå

Bli tilhenger av Budstikka på Facebook: