Stor Stabæk-skuffelse etter nytt tap

Stabæk innrømmer at Strømsgodset vant fortjent. Likevel var de svært skuffet over at de ikke klarte å ta poeng.
André Strømnes
Publisert 08.07.2012 kl. 20:55 Oppdatert 08.07.2012 kl. 23:07

Tips en venn på e-post:


TAPTE FOR SERIELEDERNE: Stabæk-trener Petter Belsvik mener Stabæk møtte eliteseriens beste lag søndag. Det endte med 1-2-tap for Strømsgodset. FOTO: TORE GURIBY

For til tross for at det var Strømsgodset som hadde presset og de fleste farlighetene på Nadderud, kunne Stabæk klarte å kapre et poeng.

- Jeg synes vi var veldig godt forberedt og dette er så skuffende fordi vi holdt nullen så lenge, oppsummerer Stabæks midtstopper Sean Cunningham.

LES OGSÅ: Referat fra Stabæk-Strømsgodset.

SE VIDEO: - Vi møtte det beste laget i eliteserien.

Serielederne gikk rett i strupen på Stabæk og trykket hjemmelaget bakover fra starten av 1. omgang. Godset skapte det som var av sjanser i omgangen.

Seks minutter ut i 2. omgang satte bortelagets Muhamed Keita ballen i nettet men scoringen ble annullert for offside. Kort tid etter tok Strømsgodset ledelsen.

Stabæk brettet opp ermene og virket farlige i noen minutter og Bjarte Haugsdal hadde en gedigen mulighet til å utligne til 1-1.

Drammens-laget overtok imidlertid igjen initiativet. Scoringen til Kovacs så ut til å punktere kampen.

Fem minutter før slutt ble det imidlertid igjen spennende da Bjarte Haugsdal scoret sitt første eliteseriemål for Stabæk til 1-2. Nærmere kom imidlertid ikke Stabæk. 

LES OGSÅ: Belsvik vil gå Godsets vei.

- Vi begynte å få trøtte bein i 2. omgang. Men jeg synes det var veldig sterkt av oss å komme tilbake da de havnet under, kommenterer Cunningham som mener Stabæk igjen viste at de har fremgang.

- Vi har tatt seks poeng på de fire siste kampene. Vi tapte 0-5 for Molde i en kamp som var ganske lik som denne. Laget gjør fremskritt, konkluderer Cunningham.

Les mer om:  Stabæk  Sport  Stabæk 

På forsiden nå