MED VIDERE: : Torstein Nordrum (til venstre) og Jens Ulrik Bacher skal også de neste to sesongene kjempe for Frisk. (FOTO: ANETTE ANDRESEN)

Kjøp bilde

Skal slåss videre med Frisk

Fire spillere har skrevet nye kontrakter med Frisk.

Både Jens Ulrik Bacher, Espen Johansen og Torstein Nordrum har signert nye toårskontrakter med Frisk.

– Bacher er en back vi har stor tro på for fremtiden. Han har allerede tatt mye ansvar i ung alder, har vært fast på aldersbestemte landslag, og vi forventer at han utvikler seg videre sammen med Craig Schira, sier Ole Gerhard Haug, leder av sportskomiteen i Frisk.

Facebook-knapp kommer her

Ung back

Haug forteller videre:

  Espen Johansen bar en tung bør og hadde en god sesong for oss i fjor. Vi har stor tro på at han vil bli en fremtidig førstekeeper i Frisk, og håper han vil gi nysignerte Nicklas Dahlberg kamp om keeperplassen denne sesongen.

– Nordrum er en utrolig treningsvillig og seriøs spiller. En hardtarbeidende løper som alltid gir jernet og stiller 100 % opp for laget.

I tillegg har eliteserieklubben signert en toårig avtale med den unge backen Dag Christian Frøystad fra egne rekker.

– Frøystad er en tøff og meget rask spiller som hevet mange øyebryn i Askerhallen i fjor med sin uredde og kompromissløse spillestil, forteller Ole Gerhard Haug.

Les flere sportsnyheter her 

 

Kommentarer på Budstikka.no

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på Budstikka.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

På forsiden nå

Bli tilhenger av Budstikka på Facebook: