Torstein Nordrum (til venstre) og Jens Ulrik Bacher skal også de neste to sesongene kjempe for Frisk. Foto: FOTO: ANETTE ANDRESEN

Skal slåss videre med Frisk

Fire spillere har skrevet nye kontrakter med Frisk.
Mette Sjølie
Publisert 04.07.2012 kl. 18:02 Oppdatert 04.07.2012 kl. 21:37

Tips en venn på e-post:Både Jens Ulrik Bacher, Espen Johansen og Torstein Nordrum har signert nye toårskontrakter med Frisk.

– Bacher er en back vi har stor tro på for fremtiden. Han har allerede tatt mye ansvar i ung alder, har vært fast på aldersbestemte landslag, og vi forventer at han utvikler seg videre sammen med Craig Schira, sier Ole Gerhard Haug, leder av sportskomiteen i Frisk.

Ung back

Haug forteller videre:

  Espen Johansen bar en tung bør og hadde en god sesong for oss i fjor. Vi har stor tro på at han vil bli en fremtidig førstekeeper i Frisk, og håper han vil gi nysignerte Nicklas Dahlberg kamp om keeperplassen denne sesongen.

– Nordrum er en utrolig treningsvillig og seriøs spiller. En hardtarbeidende løper som alltid gir jernet og stiller 100 % opp for laget.

I tillegg har eliteserieklubben signert en toårig avtale med den unge backen Dag Christian Frøystad fra egne rekker.

– Frøystad er en tøff og meget rask spiller som hevet mange øyebryn i Askerhallen i fjor med sin uredde og kompromissløse spillestil, forteller Ole Gerhard Haug.

Les flere sportsnyheter her 

Les mer om:  Sport  Ishockey  Sport 

På forsiden nå