Frisk forsterker laget med ny keeper fra Sverige.

Kjøp bilde

Svensk keeper klar for Frisk

Nicklas Dahlberg har signert ettårskontrakt med Asker-klubben.

27-åringen spilte senest for Örebro i kvalifiseringen til eliteserien. Før det var han keeper i den svenske eliteserieklubben Modo, hvor tidligere Frisk-spiller Mats Zuccarello Aasen også har spilt.

Dahlberg har gått gradene fra gutte- og juniorspiller til senior i Skellefteå, både mens klubben var i eliteserien og 1. divisjon.

Facebook-knapp kommer her

- En veldig viktig og gledelig signering for oss. Målvakten er absolutt en nøkkelspiller som vi har brukt lang tid på å finne. Med Nicklas på plass sammen med vår kanadiske AHL-back Craig Schira er snart den defensive delen på plass, og vi kan starte jakten på de offensive spillerne som skal løfte stemningen i Askerhallen mot gamle høyder ", sier sportsjef Ole Gerhard Haug i sportskomiteen i en pressemelding.

LES OGSÅ: Frisk henter canadisk back

Nicklas Dahlberg kommer til Asker i begynnelsen av august sammen med sin samboer. Det legges ingen demper på forventningne til sisteskansen.

- Utifra hans tidligere prestasjoner kan dette være en av de beste keeperene noensinne i Frisk Asker, skriver klubben i pressemeldingen.

Les flere sportsnyheter fra Budstikka her

 

Kommentarer på Budstikka.no

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på Budstikka.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

På forsiden nå

Bli tilhenger av Budstikka på Facebook: