GLEDESRUS: Høvik 2 tok seg sammen og karet til seg ett poeng. Her jubler Henrik Aksnes for scoring. (FOTO: ULF HANSEN)

Kjøp bilde

Høvik 2 vant ett poeng etter treg start

(Høvik 2-KFUM-kameratene 3: 3-3) Det tok halvannen omgang før Høviks G12-lag fikk ned skuldrene og viste hva de er kapable til.

– Vi ble rett og slett sure etter å ha sluppet inn tre mål. Det tok litt tid, men vi visste hele tiden at vi kunne mye bedre enn hva vi viste, sier Høvik-spiller Henrik Aksnes (12).

Høvik 2 fikk en tøff start på kampen, og KFUM-kameratene scoret både en, to og tre ganger før Høvik våknet. I løpet av kampens ti siste minutter viste Høvik-laget hvorfor de er invitert til å spille talentturnering på Hamar senere i år.

Facebook-knapp kommer her

Blod på tann

– Vi fikk skikkelig blod på tann. I førsteomgang fikk vi ikke til noen pasninger, men det løsnet i andreomgang. Totalt sett må vi vel si at vi vant ett poeng i dag, sier Mikkel Follesø (12).

De to guttene var også med på Norway Cup i fjor, og da vant laget alle kampene sine. I år blir det fokus på det sportslige, men de har også mye tid til å gå rundt på sletta.

– Vi pleier å gå rundt for å se på opplegget her. Det er ganske mye å finne på, så dagene går fort, forteller Henrik.

Les flere sportsnyheter her

 

Kommentarer på Budstikka.no

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på Budstikka.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

På forsiden nå

Bli tilhenger av Budstikka på Facebook: