HOPPENDE GLAD: Morten Tandberg synes laget viste ryggrad mot Strømmen. Da kunne han hoppe av glede. (Tore Guriby)

Kjøp bilde

Bærum tok sin andre strake seier

Endelig har det snudd for Bærum i 1. divisjon.

Strømmen - Bærum 1-2

- Dette var en utrolig sterkt gjennomført kamp av oss. Det er godt å få den andre seieren etter en stri og vanskelig start på sesongen, sier Bærum-trener Morten Tandberg.

- Det er også bra at vi fortsatte fremgangen fra Notodden-kampen, og ikke opptrer som et pikelag lenger, sier den frittalende Bærum-treneren.

Facebook-knapp kommer her

Tvilsom annulering

Bærum åpnet kampen best, og tok ledelsen etter en snau halvtime. Kaptein Lars R. Sandbu var sikker fra straffemerket etter at Amahl Pellegrino ble holdt i trøya inne i 16-meteren.

Det nærmeste Strømmen kom mål før pause var en avslutning i stolpen.

KAMPFAKTA: Slik var Strømmen - Bærum

Andre omgang startet med et massivt press fra vertene og et øyeblikk så det ut til at det skulle gi uttelling. En Strømmen-spiller headet ballen via stoplen, Bærum-keeper Magnus Hjulstad og i mål, men utligningen ble tvilsomt avblåst for offside.

Se bildeserie fra kampen her

Et kvarter ut i omgangen doblet Amahl Pellegrino Bærums ledelse, før tidligerer Asker-spiller Armin Sistek reduserte for hjemmelaget et kvarter før full tid.

- Jeg tror det endelig har snudd for oss. Nå går vi ut på banen og vet at vi kan vinne kampene, sier Bærum-spiller Andreas Aalbu.

- Vi har funnet flyten, spiller strålende fotball og er effektive, sier han.

Les flere Bærum fotball-nyheter fra Budstikka her


 

 

Kommentarer på Budstikka.no

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på Budstikka.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

På forsiden nå

Bli tilhenger av Budstikka på Facebook: