SCORET:

SCORET: Kristoffer Tollås spilte en god kamp for Asker da de slo Østsiden borte. Midtbanespilleren noterte seg for en scoring og en målgivende i kampen som endte 4-1 til Asker. (FOTO: KARL BRAANAAS)

Kjøp bilde

Toppscorer og keeper har signert for Asker

Asker har sikret seg signaturen til toppscorer og tidligere Frigg-spiller Kristoffer Lindberg. I tillegg kommer keeper Johannes Bødtker fra Stabæk.

Kristoffer Lindberg har forlatt Frigg til fordel for Asker. 23-åringen troner øverst på toppscorer-listen i Oddsen-ligaen avdeling 4, med syv fulltreffere sålangt i sesongen.

Facebook-knapp kommer her

– En spennende spiller

Daglig leder Arne Knoph i Asker Fotball Herrer betegner Lindberg som en spennende spiller.

– Kristoffer er en lokal unggutt, som blant annet har spilt i Holmen tidligere. Det er kjempepositivt for klubben at unge talenter ønsker å videreutvikle seg hos oss. Vi tror han vil bli en verdifull tilvekst i spillergruppa, sier han.

Ifølge Knoph vil Lindberg være spilleklar til Askers bortemøte med Østsiden lørdag.

LES OGSÅ: Tror stortalent forsvinner fra Asker

Bytter angrepsspillere

Overgangen er for en byttehandel å regne; mens Lindberg gåt til Asker, vil Asker-spiss og tidligere Stabæk-spiller Haaken Munthe-Kaas nå bli å finne i Frigg-trøya.

– Jeg tror dette er en god deal for både Asker og Frigg, og det viser at klubbene kan samarbeide på en positiv måte, sier Arne Knoph.

Ny keeper

I tillegg til Lindberg har Asker hentet keeperen Johannes Bødtker (19) fra Stabæk. Han skal erstatte Sebastian Røine som forlater Asker itl fordel for studier i USA.

- Johannes har fått god skolering gjennom både Stabæk- og NTG-systemet. Siden Johannes nå er inne i sin siste sesong som juniorspiller, fant Stabæk og Asker sammen ut at han hadde best av å fortsette sin videre utvikling i Askers a-stall, skriver Asker på sine hjemmesider.

Les flere Asker fotball-nyheter fra Budstikka her

 

Kommentarer på Budstikka.no

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på Budstikka.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

På forsiden nå

Bli tilhenger av Budstikka på Facebook: