TAP: Fredric Notice og Asker tapte mot svakt plasserte Nesodden. FOTO: TORE GURIBY

Kjøp bilde

Asker gikk på en smell mot Nesodden

Asker tapte 2-3 borte mot Nesodden. Dermed kan serieleder Follo øke forspranget til seks poeng med seier mot Stabæk 2 mandag.

Nesodden tok ledelsen etter 27 minutter ved Trygve Velten. To minutter før pause økte Johan Kristoffersson til 2-0.

Petter Linstad reduserte til 1-2 syv minutter etter pause. Halvtimen ut i andreomgang økte Nesodden til 3-1 ved Kristoffersson.

To minutter før slutt reduserte Fredrik Notice til 2-3.

Skuffet trener

- Vi gjorde det vanskelig for oss selv. Vi lå under 0-2 ved pause og måtte jage derfra. På forhånd hadde vi pratet om at vi skulle møte et lag som absolutt ville slå oss og kom til å krige, så vi var forberedt. Men vi klarte ikke å ha nok energi i førsteomgang. Petter Linstad scoret på straffe og reduserte til 1-2 tidlig i andreomgang. Da var det full fyr i kampen. Men så scorer Nesodden etterpå. Jeg vil ikke si kampen ble punktert da, men Nesodden fikk et løft, sier en skuffet Asker-trener Gaute Larsen.

Han mener laget slapp inn for enkle mål.

- Vi scoret to mål, og på bortebane bør det være nok til seier, sier Larsen.

Asker må nå håpe på hjelp fra Stabæk 2 mandag, så ikke Follo rykker fra i opprykkskampen.

- Jeg tenker ikke på hva Follo gjør. Vi må gjøre denne jobben selv, sier Larsen, og understreker det er 30 poeng til å spille om.

 

Bakgrunn:

Mads Lyngen har vært ute med skade i en måned. Han var tilbake mot Nesodden.

Facebook-knapp kommer her

– Mads har trent hele uken og ser ut til å bli kampklar. Det er positivt for oss. Espen er også tilbake, men nå er det Kevin Nicol som har karantene. Så vi har to tilbake og en i minus, sier Asker-trener Gaute Larsen.

Fortsatt på skadelisten er Ulrik Arneberg, Kristoffer Lindberg og Jørgen Hoel Sandberg. Sistnevnte er trolig ferdig for sesongen etter ankelskaden han pådro seg i april.

Vajebah Sakor er på åpent nordisk mesterskap for G16-landslag og er ikke aktuell mot Nesodden.

LES OGSÅ: Skadeutsatte Asker fortsetter seiersrekken

God flyt

Asker har fem seirer på rad og er i kjempeform.

– I denne avdelingen kan alle slå alle. Nå som vi har fem på rad, blir det viktig å tenke på hvorfor vi vinner, hva som ligger i bunn, og ikke tro at ting går av seg selv. Vi har trent bra denne uken, og det er godt humør i gruppa. Det er bare å fortsette å jobbe hardt, sier Gaute Larsen.

Serieleder Follo, som er tre poeng foran Asker, møter Stabæk 2 mandag.

Budstikka.no holder deg oppdatert på Nesodden-Asker fra klokken 16.

Les flere nyheter om Asker Fotball.

 

Kommentarer på Budstikka.no

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på Budstikka.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

På forsiden nå

Bli tilhenger av Budstikka på Facebook: