SØKER PÅ HOLMEN: Fredag ettermiddag vil en gjeng søke etter Sigrid Giskegjerde Schjetne ved Holmen. FOTO: PRIVAT/NTB SCANPIX

Leter etter Sigrid (16) på parkeringsplasser og strender

60 personer søkte torsdag kveld etter Sigrid på Fornebulandet og Oksenøya. Fredag ettermiddag fortsetter leteaksjonen på Holmen.
Kim van der Linden
Publisert 10.08.2012 kl. 09:27 Oppdatert 10.08.2012 kl. 09:58

Tips en venn på e-post:– Vi vil fokusere på parkeringsplasser og strender. Frivillige kan møte på Holmen Fjordhotell for ca. tre timers søk, skriver initiativtager Frode Valland til Budstikka i en e-post.

De som ønsker å delta i søket, bes møte på Holmen Fjordhotell klokken 17 fredag. De som har båter og hunder, oppfordres til å møte med det.

– Kom med refleksvester, gode klær, båter, hunder i bånd. Noen må søke i rør og bekker så ta på klær som passer, fortsetter Valland i e-posten.

LES OGSÅ: Her søkes det etter Sigrid

60 søkte på Fornebulandet

Nesten 80 personer deltok i leteaksjonen etter savnede Sigrid Giskegjerde Schjetne onsdag kveld i områdene ved Vestmarksetra, Solli og Dikemark. Torsdag kveld stilte 60 frivillige opp på Hundsund ungdomsskole for å søke etter 16-åringen på Fornebulandet og Oksenøya. I tillegg til de organiserte leteaksjonene, oppfordres folk til å lete på egen hånd.

– Det er viktig at folk ser på sine egne privatarealer – på eiendommen, båtplassen, hagen, hytta, på steder som kanskje har stått tomme en stund og så videre, skriver Valland.

LES OGSÅ: Leter etter Sigrid i Asker og Bærum

Registrer leteområdene

Oppfordringen til privatpersoner som bidrar i søket etter 16-åringen er at eventuelle funn meldes til politiets tipstelefon.

I tillegg bes man om å registrerer leteområdene på kartet, med navn og telefonnummer.

Les mer om:  Nyheter  Nyheter 

På forsiden nå