TI EVAKUERT:

TI EVAKUERT: Det var ti personer om bord da det begynte å brenne i den 43 fots store cabincruiseren. (FOTO: REDNINGSSKØYTA UNI OSLOFJORD)

Båtbrann ved Ostøya

Ti personer er evakuert etter en båtbrann ved Ostøya i Bærum.

Jobb lokalt (41)

BRANNEVESENET:

BRANNEVESENET: Brannvesenet fikk slukket brannen klokken 19.25. (FOTO: REDNINGSSKØYTA UNI OSLOFJORD)

Meldingen om brannen kom klokken 18.50 fredag kveld.

- Det var en 43 fots stor cabincruiser som begynte å brenne. Det var ti personer om bord. Åtte ble evakuert over til en sivil båt, mens  to ble evakuert over til oss, sier Jan Røsholm på redningsskøyta Uni Oslofjord.

Ingen personskade

Ingen personer skal ha kommet til skade i båtbrannen, og klokken 19.25 forteller Røsholm at brannvesenet akkurat har fått slukket brannen.

Båten ble slept inn til Kadettangen for etterslukking. I tillegg til Redningsskøyta Uni Oslofjord, bisto Politibåten fra Asker og Bærum, politibåten i Oslo, samt brannbåten til Asker og Bærum brannvesen.

Vil bli undersøkt 

Ifølge politiet har brannen trolig startet i motorrommet. Båten som er forholdsvis ny, vil bli undersøkt av krimteknisk på mandag. Ifølge Redningsselskapet var skadene så store at båten trolig vil bli kondemnert.

Les flere nyheter i hendelsesloggen

 

Kommentarer på Budstikka.no

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på Budstikka.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

På forsiden nå

Bli tilhenger av Budstikka på Facebook: