Avfyrte skudd i Drammen - pågrepet på Høvik

Natt til onsdag ble en mann pågrepet på Høvik etter å ha avfyrt skudd i Drammen og ranet til seg en bil. Mannen skal avhøres onsdag morgen.

Jobb lokalt (28)

– Den aktuelle bilen ble stanset i Høvik og én mann ble pågrepet i forbindelse med episoden i Drammen, sier operasjonsleder Magne Lie ved Søndre Buskerud politidistrikt til NRK.

Asker og Bærum politidistrikt bistod Søndre Buskerud politidistrikt i  forbindelse med  en skyteepisode og ran av en bil på Strømsø i Drammen klokken 22.23.

Facebook-knapp kommer her

Pågrepet på Høvik

Like etter midnatt ble den mistenkte pågrepet av politiet ved 7-Eleven på E18, langs E18 inngående.

– Han ble pågrepet i bilen han hadde ranet. Pågripelsen var udramatisk, sier operasjonsleder i Asker og Bærum politidistrikt, Asbjørn Bjørnnes i medieloggen.

Etter skyteepisoden skal mannen, ifølge Magne Lie, ha stukket fra Strømsø med en bil.

– Kort tid senere kolliderte han med en annen bil i Konnerudgata. Der ranet han til seg en blå Ford Focus før han stakk av. Bilen er 2000-modell og har registreringsnummer AJ 51140, sier Lie til NRK.

Totalt fem personer pågrepet

Ingen personer ble skadet i skyteepisoden. En stor politiaksjon med satt i gang for å pågripe gjerningsmannen. Nabodistriktene ble varslet.

Klokken 01.17 gikk politiet til aksjon mot en leilighet i Drammen. Politiet pågrep her fire personer, som de mener har tilknytning til saken. Ifølge operasjonsleder Rune Hunshamar i Søndre Buskerud politidistrikt er de pågrepne kjenninger av politiet, skriver NRK.

Les mer i hendelsesloggen her

 

Kommentarer på Budstikka.no

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på Budstikka.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

På forsiden nå

Bli tilhenger av Budstikka på Facebook: