Lover sexy show

Nakne menn og kvinner i aksjon, høy vokal og raske gitarsoloer, er hva Lipstick Liontigers lover når de spiller sammen med Inglow og Mean Flower på Musikkflekken lørdag.
Publisert 18.11.2005 kl. 06:00 Oppdatert 17.02.2010 kl. 18:50

Tips en venn på e-post:


LOVER SHOW: Inglow og vokalist Martin Diesen (foran) lover et forrykende Inglow-show på Musikkflekken i Sandvika lørdag. – Vi ligger i hardtrening til innspillingen av cd på nyåret, og gleder oss til å spille i Sandvika, sier Diesen. Bildet er fra Bergenfest i mai. FOTO: GRY CAT. WOLD
LAGER BRÅK: Lipstick Liontigers og vokalist Screaming Eagle (Mads Lunde) er notoriske bråkmakere, og sier de skal spille på nakenhet så vel som på musikkinstrumenter på lørdag.

Lipstick Liontigers' vokalist Screaming Eagle avslører at bandet har andre ting på lur enn bare highpitch vokal, lynraske gitarsoloer og outrerte kostymer på lørdagens tre-bandskonsert.

– Bortsett fra at vi skal spille den beste konserten vår noensinne, kan man vente seg mye banning, provokasjon, og nakne menn og kvinner i aksjon på scenen.

Ikke The Cumshots-kopi

Hva stuntet dreier seg om, vil ingen si, men styreleder i Sandvika Scene, Alexander Andersen, hevder det ikke vil bære likheter med The Cumshots' "Fuck for Forest"-stunt.

– Det blir ingen Cumshots-kopi. Men hvis noen føler for å kle seg nakne på scenen, er det lov.

– Selv med fri aldersgrense?

– Det blir gøy og helt sikkert drøyt – og en ny opplevelse for mange, men som arrangør skal jeg sørge for at det ikke blir av en art som unge øyne vil kunne ta skade av. Lipstick Liontigers er et slags legende-band for oss som er yngre i Bærum, sier Andersen og mimrer om ryktebefengte hagefester holdt i bandets regi.

– De hevder de har vært bannlyst fra Musikkflekken i flere år?

– Ja, det stemmer. Men de lover at de skal være snille gutter denne gangen.

– Med "nakne menn og kvinner i aksjon"?

– Ja, det er ikke noe galt i å skape overskrifter, så lenge de ikke bryter grove etiske retningslinjer.

Overkvalifiserte Inglow

– Det blir et drøyt bra sett på lørdag, forteller styreleder i Sandvika Scene, Alexander Andersen.

– Inglow er jo et overkvalifisert band som vil nå langt, de har et pådriv overfor egen musikk som er av de sjeldne.

I motsetning til Lipstick Liontigers' Mads Lunde, lover Inglow-vokalist Martin Diesen bare bra musikk på lørdagens Sandvika Rock City-konsert.

– Vi har ikke spilt i Sandvika på nøyaktig ett år, så vi kommer til å spille med mer energi og utstråling enn på lenge, sier Diesen.

– Det siste året har vi spilt mange konserter, blant annet var vi med Span på noen av konsertene på "Vs. Time"-turneen.

Les mer om:  Kultur  Kultur 

På forsiden nå