POPULÆR: Unni Lindells siste bok «Djevelkysset» ligger på salgstoppen etter bare tre dager i bokhandelen. FOTO: KARL BRAANAAS

Kjøp bilde

Lindell fjernet svulst på størrelse med en tennisball

I fjor sommer fikk forfatter Unni Lindell fra Høvik sjokkbeskjed.

Det er i dagens VG Unni Lindell forteller om fjorårets tøffe tid da hun ble alvorlig syk.

Facebook-knapp kommer her

I juni 2011 gikk hun til legen etter å ha hatt sterke magesmerter en periode. Etter en ultralydundersøkelse ble det oppdaget en svulst på størrelse med en tennisball.

- Jeg var så sjokkert da jeg kom fra legekontoret at jeg ikke klarte å ta det på alvor. Dagen etter kjørte jeg rett til Volvat, forteller Lindell til VG.

- Jeg trodde jeg skulle dø.

Det var imidlertid Ullevål sykehus som tilslutt måtte utføre operasjonen siden Volvat ikke utfører så store operasjoner.

Var godartet

25. august ble svulsten i magen operert bort.

- Dette er den beste sommeren for meg noensinne! Det er en spesiell sommer, for i fjor var jeg veldig syk, sier hun videre til avisen.

En drøy uke etter operasjonen, fikk Lindell gladmeldingen om at svulsten var godartet.

- Det var som å få livet i gave. Jeg var ganske lammet etter så mange uker i uvisshet, men det var det bare å hive seg rundt. Vi feiret litt, forteller Lindell som for tiden tilbringer sommerferien på sommerstedet i Grimstad..

Les flere kultur-nyheter.

 

Kommentarer på Budstikka.no

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på Budstikka.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

På forsiden nå

Bli tilhenger av Budstikka på Facebook: