NY VIDEO

NY VIDEO: Syver Normann (fra venstre), Martin Diesen, Ruben Larssen, Christian Svendsen og Andreas Rustad i bandet Inglow er nå ut med ny musikkvideo på YouTube. (FOTO: VIBEKE MELLBYE)

Her er Inglows ferske musikkvideo

Bærums-bandet Inglow er i disse dager ute med ny musikkvideo, til coverlåten «Free Fallin» av Tom Petty.

Den ferske musikkvideoen er regissert av Frederic Esnault, som tidligere har jobbet med artister som Lars Vaular, Vinni og Erik & Kriss.

Facebook-knapp kommer her

– Videoen ble spilt inn delvis på Avløs trikkestasjon i Bærum, og delvis i Hollywood. Det er en av de mest effektive innspillingene jeg har vært med på. Frederic kom rett fra LA, brukte to timer på innspillingen, og fløy rett tilbake til Hollywood hvor han filmet resten, forteller vokalist Martin Diesen.

Melankolsk cover

Diesen forteller at bandet er veldig fornøyde med videoen, og ikke minst sangen, som er spilt inn av Inglow-produsent Endre Kirkesola ved Dub studio i Oslo.

– Det er artig å kunne synge en coverlåt, og særlig når Tom Petty-fans kommer til oss og sier at de elsker låten vår, og at vi har tatt den videre. Det er et modig valg å gjøre en cover av denne låten, og vi setter pris på at fansen ikke synes at vi har ødelagt den, sier Diesen.

Bandet ville få frem hvordan de selv så på låten, og gikk derfor for en mørkere versjon.

– Vi har valgt å legge den i moll, for å få frem det melankolske og triste i sangen, forteller Diesen.

Se musikkvideoen her (artikkelen fortsetter under videoen):

Nytt album

Inglow ble dannet i 2000, og deres første studioalbum, «Till deaf do us part», ble utgitt i 2007. Siden den tid har bandet fått to nye medlemmer, og består nå av vokalist Diesen fra Slependen, gitarist Syver Normann fra Haslum, bassist Ruben Larssen fra Skien, trommis Christian Svendsen fra Oslo og gitarist Andreas Rustad fra Hosle.

Nå for tiden jobber bandet med utgivelsen av sitt andre album, som ble spilt inn i fjor sommer.

Les flere kulturnyheter fra Budstikka her

 

På forsiden nå

Bli tilhenger av Budstikka på Facebook: