KAN HØRES: Man har ennå mulighet til å sikre seg billetter til Madonnas Norges-konsert. ¿FOTO: UNIVERSAL MUSIC

Kjøp bilde

Fortsatt Madonna-billetter EV: Fortsatt billetter til Madonna

Madonna-konserten på arenaen på Fornebu til uken er ennå ikke utsolgt.

– Det er noen få billetter igjen, men vi er veldig godt fornøyd med salget, sier Kristin Svendsen, som er markedsansvarlig i konsertarrangøren Live Nation.
Hvor mange billetter det er igjen til konserten onsdag, ønsker ikke Live Nation å gå ut med. Rundt 23.000 billetter ble lagt ut allerede 20. februar.

Lang løype
Sist gang Madonna var i Norge, i 2009, sang hun for et utsolgt Valle Hovin to ganger, for til sammen 80.000 mennesker.
Madonnas World Tour 2012 startet i Tel Aviv i Israel i mai. Nå pågår turneens Europa-del, som avsluttes i Nice i Frankrike 21. august. Så setter damen kursen over Atlanteren og begynner på USA-delen av turneen i Philadelphia 28. august. Etter at USA er unnagjort går ferden mot Sør-Amerika.

Oppvarmer Alesso
Svenske Alesso er oppvarmer for Madonna på Fornebu. DJ-en og «electronic dance»-produsenten har ifølge omtalen spesialisert seg innen progressiv house og fikk stor oppmerksomhet i 2011 med sine originale produksjoner og remikser, og ros av navn som Avicii, Swedish House Mafia, Tiësto, Sander van Doorn & Kaskade, og Madonna.

 

Kommentarer på Budstikka.no

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på Budstikka.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

På forsiden nå

Bli tilhenger av Budstikka på Facebook: