OPPKJØP: DNV på Høvik venter vekst i Kina, Singapore, Midtøsten og Sør-Amerika etter kjøp av et nytt selskap, sier Are Føllesdal Tjønn, direktør i DNVs programvareenhet. FOTO: PRIVAT

Store ambisjoner etter oppkjøp

Det norske Veritas på Høvik har kjøpt opp et nytt selskap for 58 millioner kroner. Nå har stiftelsen store internasjonale vekstambisjoner.
Av Marit Helland
Publisert 06.07.2011 kl. 17:00 Oppdatert 06.07.2011 kl. 16:38

Tips en venn på e-post:DNV på Høvik har kjøpt selskapet Synergi Solutions i Stavanger med 30 ansatte. Selskapet tilbyr programvare som skal gjøre det lettere for virksomheter å oppnå mål innenfor helse, miljø, sikkerhet og kvalitet.

Del på Facebook

Blant viktige kunder er Statoil, Total og Norske Skog.

Store ambisjoner

Selv har DNV i mange år vært internasjonal leverandør av programvare for risikostyring i maritim industri og i olje- og gassindustrien, og opplever at satsningen nå er klart styrket.

– Sammen har vi store internasjonale vekstambisjoner, sier Are Føllesdal Tjønn, direktør i DNVs programvareenhet, DNV Software.

LES OGSÅ: Veritas får ikke kontrakter

Internasjonal satsning

– Vi skal nå utvide den internasjonale satsningen. Vi forventer vekst i Kina, Singapore, Midtøsten og Sør-Amerika, samt en videre satsning i USA, sier Tjønn.

LES OGSÅ: Veritas i verdensrommet

Les mer om:  Økonomi  Høvik og Blommenholm  Økonomi-bolig 

På forsiden nå