STYRELEDER:

FORUTSIGBARHET: Lars Holter-Sørensen og Stabæk Fotball har flere forslag til hvordan de kan gjøre eventvirksomheten mer forutsigbar på Telenor Arena. FOTO: KARL BRAANAAS

Kjøp bilde

Stabæk villig til å flytte treninger til Nadderud

Stabæk Fotball forslår å flytte treninger og europacup-kamper til Nadderud, for å bedre forholdene for andre arrangementer på Telenor Arena.

Er det riktig av Stabæk å flytte treninger og europacupkamper fra Telenor Arena?

Styreleder i Stabæk Fotball, Lars Holter-Sørensen, forteller at de ønsker å bidra til å gjøre eventvirksomheten forutsigbar i Telenor Arena. Derfor har de foreslått å flytte treninger, europaligakamper og NM-kamper til Nadderud, eller eventuelt Ullevål.

– Men svaret er at det fortsatt ikke dekker arenaselskapets behov. Det synes vi høres rart ut, sier Holter-Sørensen.

– Vi spør oss hva mer vi kan bidra med for å øke tilgjengeligheten for arrangementer utover fotball.

Her kan du lese alt om arena-dramaet!

Kontakt med aktører

Stabæk Fotball synes det er rart at styret i Stabæk Holding plutselig varsler en konkurs.

– Det er kun ett år siden vi overtok Stabæk Fotball fra Ulrichsen og tegnet en 40 år lang leieavtale for bruk av arenaen. Normalt vil man aktivt forsøke å selge arenaen før man varsler konkurs. Vi har selv vært i kontakt med noen få aktører som kan være interessert i å se på tallene. Stabæk Fotballs fremtid er uansett avhengig av at vi spiller i arenaen. Eieren må innse dette og være villig til å overta med de fotballforpliktelsene som ligger, sier Holter-Sørensen.

– Blir på Fornebu

Men han tror fortsatt de spiller på Fornebu neste år, selv om holdingselskapet skulle bli slått konkurs.

– Vi har en leieavtale som varer i 39 år til og forholder oss til den. For 2011 tror vi også bostyrer vil ha samme holdning, sier Holter-Sørensen.

Noen sikringstiltak er likevel på gang. Ett av dem er å skille ut alle Stabæks spillerrettigheter i et eget selskap med selvstendig styre – Spiller AS, som er under registrering i Brønnøysund. sier

 

Kommentarer på Budstikka.no

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på Budstikka.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

På forsiden nå

Bli tilhenger av Budstikka på Facebook: